Somehow, Texas claimed the sheet cake as its own in the mid-20th century, perhaps because of the pecans, an ingredient that grows in abundance throughout the Lone Star State. The defining element is its shape--and, of course, the icing, which has to be heated and poured on the warm, just-out-of-the-oven cake. The result is a rich, chocolaty treat that's iconic in Texas.

Når det er sagt synes jeg dog også, at man skal lade sit barn blive hjemme, hvis han/hun er sløj, selvom det måske ikke er den mest smitsomme sygdom, fordi det hurtigt kan blive meget værre, når man som elev i skolen ikke altid har muligheden for at sige til og fra eller lige tage en 5 minutters puster, ligesom man har, hvis man arbejder på et kontor.


Jeg tør vove at påstå, at min høje arbejdsmoral og mødepli stammer fra min egen opdragelse. Vi havde aldrig pjækkedage og ekestrentlavt sygefravær. Jeg har sidenhen modtaget flidspræmier på to studier pga minus fravær – det er jeg da stolt af! Nu er jeg mor til 3, en i skole og to i børnehave. Vi bor på en gård og vores arbejde er jo ikke et 8-16 job – det er en livsstil… datteren i skole får ikke fri på hverdage. Til gengæld bliver hun taget ud af undervisningen når vi skal på ferie. Vi kan ikke holde ferie i sommerferien da vi høster, så det bliver altid efter, men det har skolen heldigvis stor forståelse overfor. Hun går på en lille skole hvor de får fri hver dag kl 13.50, så hendes dag er heldigvis ikke lige så lang som på andre skoler, hvilket måske gør det nemmere at “knibe ballerne sammen”. Vi bruger både skole og sport til at lære vores børn om fællesskab, vigtigheden af ALLE i dette og det sammenhold de får af et være en del af noget:)

Min svigermor er folkeskolelærer og er i perioder enormt frustreret over forældres impulsive fridage, ferier uden for skoleferierne, møden senere fordi forældrene har mulighed for det etc, for det gør det uendelig svært at skabe en klasse, et team, et sammenhold i klassen, når der hele tiden er nogen der er fraværende. Og det vanskeliggør den fokuserede undervisning, når der ofte er nogen, der lige skal opdateres på det sidste nye, der er gennemgået. Og det synes jeg faktisk ikke, man kan være bekendt overfor dem, der forsøger at give vores børn en fornuftig skolegang.
Ovenpå min lille krise over at min Jens allerede om et halvt år for alvor skal til at træde ind i et liv med forpligtelser, faste mødetider og alt det andet der følger med skolelivet, kan jeg næsten ikke få nok af fridage sammen med ham og når han samtidig har fået en vældig stor passion for at tegne pokémons, så er det altså heller ingen sag at have ham med på kontoret, så selvfølgelig måtte han få fri. Også selvom jeg ikke tror han havde spor ondt i maven. Han har i hvert fald glad spist både boller fra bageren, snebolde fra Andedammens slikskab og en hel pose pommes fra den lokale Max.
Hi, not to rain on someone else’s blog, but I have made these twice and was blown away- search’ bakery style keto chocolate chip cookies’. It is unbelievable that they are keto. Sorry, Kim, but these are really, REALLY good. give them a try, too! BTW, thank you so much for posting this dessert list. I especially like the dairy free pudding one, Ill be trying that as soon as I can get the ingredients.
Kan ikke være mere enig. Tænk hvis alle forældre synes deres barn skulle blive hjemme, hvornår mon der så ville være en samlet klasse. Bevares et barn kan være sygt og derfor have behov for at blive hjemme, men ellers er det skole – når barnet bliver større (voksen), skal man så også lige holde en fri dag. Fedt at du har muligheden n6, men det er altså ikke alle der er så priviligeret, at man lige kan holde fri, bare fordi ens børn synes.
Jeg er meget enig med dig, Henriette. Men ofte har børn rigtig svært ved at udtrykke, hvad der er galt – om det er træthed/jeg savner mor/jeg bliver drillet, så kommer det ofte til udtryk ved “jeg har ondt i maven”. Derfor er det også bare rigtig vigtigt at mærke efter, hvad det virkelig er, barnet mener. Selvfølgelig afhængigt af barnets alder, men det er altid nemmere for et barn bare at sige “jeg har ondt i maven”.
angst ansvar autisme barn behandler behandling depresjon dikt forebygging frigjøring gruppeterapi historie isps kjærlighet kognitiv krigshistorie krise lyrikk mestring miljøterapi mindfulness overgrep psychosis psykiatri psykiske lidelser psykopp nytt psykose pårørende relasjoner relasjonsbehandling religion rus schizofreni schizophrenia selvhjelp selvskading selvutvikling sorg spiseforstyrrelse stemmehøring stress sykdom traume tvang ungdom
Kan ikke være mere enig. Tænk hvis alle forældre synes deres barn skulle blive hjemme, hvornår mon der så ville være en samlet klasse. Bevares et barn kan være sygt og derfor have behov for at blive hjemme, men ellers er det skole – når barnet bliver større (voksen), skal man så også lige holde en fri dag. Fedt at du har muligheden n6, men det er altså ikke alle der er så priviligeret, at man lige kan holde fri, bare fordi ens børn synes.
Tiramisu is Italian for "lift me up." And its indulgent creamy, mocha-tinged flavor is indeed uplifting. With layers of ladyfingers, coffee, mascarpone cheese, and shaved or grated chocolate, traditional tiramisu is a cross between a trifle and bread pudding. Our lightened version is less than 300 calories per serving, and makes for a sophisticated dinner-party treat.
Det landet trenger aller mest nå er politikere som tar ansvar. At 22. juli ikke brukes i et kynisk spill om makt. Alle har et ansvar for å lege sårene etter det verste angrepet Norge har opplevd etter den andre verdenskrig. Kommisjonen har gjort sitt. Domstolene har gjort sitt. Nå bør pressen og politikerne, både regjeringen og opposisjonen, vise ansvar.

© 2019 Condé Nast. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement (updated 5/25/18) and Privacy Policy and Cookie Statement (updated 5/25/18) and Your California Privacy Rights. Epicurious may earn a portion of sales from products that are purchased through our site as part of our Affiliate Partnerships with retailers. The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of Condé Nast. Ad Choices
×