Nu har jeg sagt “ja selvfølgelig” til at man kan holde sit barn hjemme fra skole. Jeg mener at man kan gøre det i ny og næ, og samtidig mener jeg at børn kan få meget mere på en fridag med fuld opmærksomhed, end de mister på en skoledag. Men min grundholdning er sådan set at børn skal passe skolen, så det kræver også at børnene ikke har en masse fravær pga forlænget ferier og sygdom.
Pecan pie is often purely sweet with no undertones, but the bourbon, molasses, and chocolate in this beautiful centerpiece dessert all add complexity of flavor. It's also somewhat thinner than a pie, meaning you get more buttery, flaky crust in each bite. Tip: Make the tart a day ahead, and store it in the refrigerator. You can use a 9-inch pie plate instead: simply roll the dough to a 13-inch circle, fold the edges under, and flute.
Jeg synes, at det er et rigtig godt spørgsmål du stiller, som der er rigtig mange nuancer i. Overordnet set synes jeg ikke, at det er i orden. Der er 200 skoledage på et år, hvilket efterlader 165 dage, hvor man kan gøre alt muligt andet – hvis bare forældrene tager fri der i stedet. Jeg tror også at det her ønske om en fridag midt i hverdagen opstår, fordi mange børnefamilier pakker deres weekender og ferier med alt muligt andet end afslapning derhjemme – som jo er det du og andre her i tråden efterspørger til jeres børn.Jeg siger selvfølgelig ikke, at det er det, du gør, men jeg synes det er vigtigt at overveje om man kan retfærdiggøre en masse travle weekender, for så at hive sit barn ud af skolen, så det kan ‘lade op’ – det er jo det, som de 165 dage er til for.

Nu har jeg sagt “ja selvfølgelig” til at man kan holde sit barn hjemme fra skole. Jeg mener at man kan gøre det i ny og næ, og samtidig mener jeg at børn kan få meget mere på en fridag med fuld opmærksomhed, end de mister på en skoledag. Men min grundholdning er sådan set at børn skal passe skolen, så det kræver også at børnene ikke har en masse fravær pga forlænget ferier og sygdom.

Ta for eksempel sykelønna vår. Den har vi trodd var sikker som banken, men det er den ikke. Fordi mange nordmenn er syke. Regjeringen er sur fordi så mange bruker sykelønna, så den har bestemt seg for å gjøre den dårligere. Med andre ord; det er din skyld. Du har sikkert vært syk og fått sykepenger, du også. Regjeringen tror at dersom den lager en dårligere sykelønn så vil folk bli friskere - for de er egentlig ikke syke i det hele tatt. De spiller. Og legene er så dumme at de går på limpinnen. Hvis ingen ble syke mer hadde vi nok fått beholde sykelønna slik den er.
This is the only hotel in the area. Room was decent sized without ability to make coffee. The hotel is one step above a backpacker hotel. Breakfast is served in the restaurant however the first breakfast was notable for the fact the butter had melted and the first two punnets of cream for the coffee were already off. It left use with concern about how they store food and this is a restaurant. The hot breakfast was poorly presented and greasy. Clearly whoever owns this hotel is just milking it for what they can.

Dejlig kommentar. Jeg er helt enig. Vi kan alle have brug for en fridag og forskellen på at gå i skole og på at arbejde er at langt de fleste som arbejder har mulighed for at planlægge en fridag her og der. Det har man ikke i skolen da ferier er fastlagte. Jeg synes det er helt okay hvis man f.eks. inden skolernes sommerferie ønsker en rolig tur med familien i zoo eller i december har en tradition for en hyggedag på en helt almindelig tirsdag. Og jeg synes faktisk også det er okay hvis ens barn engang imellem bare har brug for en dag hjemme på sofaen. Det skal i min optik hverken være hver uge eller hver måned, men engang imellem synes jeg er okay.


From cookies to cakes, any of these decadent treats will end your meal on a high note. Indulge in one of these all-time favorite delicious treats, from a home-style cobbler to decadent brownies for the perfect ending to dinner. In honor of our 25th anniversary, we compiled a collection of our editors' and readers' favorite dessert recipes from the past 25 years. Based on that research, these 25 Cooking Light dessert recipes received the most votes and highest star ratings of all our healthy desserts.

Min svigermor er folkeskolelærer og er i perioder enormt frustreret over forældres impulsive fridage, ferier uden for skoleferierne, møden senere fordi forældrene har mulighed for det etc, for det gør det uendelig svært at skabe en klasse, et team, et sammenhold i klassen, når der hele tiden er nogen der er fraværende. Og det vanskeliggør den fokuserede undervisning, når der ofte er nogen, der lige skal opdateres på det sidste nye, der er gennemgået. Og det synes jeg faktisk ikke, man kan være bekendt overfor dem, der forsøger at give vores børn en fornuftig skolegang.
Som lærer forstår jeg dig også godt. Og vil bestemt give tilladelse til en fridag, hvis ellers barnet klarer skolen godt og ikke har alarmerende meget fravær pga. sygdom eller ferie skoletiden (det sidste er der MEGET af i folkeskolen!) Det har dog konsekvenser at blive væk, både fagligt og socialt, men det er jeg ikke i tvivl om, at alle forældre ved. Alt med måde. Glade børn lærer bedst!

This is one heck of a cake on so many levels. For starters, nobody is ever going to guess there's zucchini in here, because it virtually disappears in the baking—there's not even a hint of vegetable flavor or nubbiness that you might expect from grated zucchini. What you will notice is what a moist cake this is, maybe the moistest chocolate cake you've ever had.
×